Organisatie adviesbureau voor interim management

Bed & Breakfast Ytsma State

Bed & Breakfast Ytsma State ligt in Zuidwest Friesland tussen Sint Nicolaasga (5 km) en Lemmer (3 km) vlakbij het Tjeukermeer. Daardoor zijn er goede uitvalswegen en bent u binnen 1 minuut met de auto op de A6. Vanaf Amsterdam en Utrecht bent u binnen een uur op onze locatie. Het is er prachtig fietsen, varen, wandelen en andere activiteiten zijn natuurlijk ook mogelijk. Wij adviseren u graag in uw wensen voor dagtochten in de omgeving.

Wij bieden u onze volledig ingerichte en verbouwde voorhuis in onze volledig nieuwe stelpboerderij (2009) met eigen ingang en veel privacy. Toch hebben we oude elementen behouden. Er zijn drie ruime slaapkamers met eigen douche en toilet tot uw beschikking en in de sfeervolle algemene ruimte kunt u heerlijk vertoeven onder het genot van een drankje en genieten van het mooie landelijke uitzicht. Hier vindt u naast boeken en spellen ook veel toeristische informatie. 's Ochtends kunt u heerlijk ontbijten in onze gezellige ontbijtruimte 'De Kajuit' die geheel in nautische sferen is ingericht. U kunt hier ook gebruik maken van magnetron, koelkast en keukengerei. Het ontbijt wordt 's ochtends voor u klaargezet en bestaat natuurlijk uit Friese culinaire lekkernijen, zoals suikerbrood en verse eieren van de boer en andere lokale bijzondere producten.

Naast het voorhuis kunt u bij mooi weer heerlijk buiten zitten en genieten van het landelijke leven. U kunt bij ons terecht vanaf 2 personen (1 slaapkamer) tot 6 personen (3 slaapkamers), voor een langer verblijf, maar ook voor één overnachting. Op elke kamer kan een eenpersoonsbed bijgeplaatst worden.

Bent u op zoek naar een bijzondere overnachtingsplaats in het Zuidwesten van Friesland met heel veel mogelijkheden om deze prachtige omgeving te bekijken, wandelend, per fiets of per auto? Dan bent u bij Ytsma State op het juiste adres! Wij ontvangen u graag en zeggen: Oant Sjen! Reserveren kan via info@ytsma-consultancy.nl of u belt met 06-55 39 56 03 (bij geen gehoor graag een voicemailbericht inspreken: wij bellen u zo spoedig mogelijk terug).

  • B&B Ytsma State voor tweede jaar op rij 8.7!
  • Booking.com reikt ieder jaar aan alle accommodaties die een 8.0 of hoger scoren een klanttevredenheid award uit. Wij zijn trots te melden dat wij voor de tweede keer op rij een 8.7 krijgen van onze klanten! Het meest gewaardeerd worden de gastheer en - vrouw (9.2), gratis wifi (9.1) en de hygiene (9.0). Wij danken alle klanten voor hun feedback!  
©2008 Ytsma consultancy : Straatweg 31 : 8535 WG Follega : T. 0514 - 56 92 92 : E. info@ytsmaconsultancy.nl