Organisatie adviesbureau voor interim management

Wie zijn wij?

Aangenaam! Wij zijn Rob en Sacha Ytsma, sinds 2008 de trotse eigenaren van Ytsma State, een authentieke Friese stelpboerderij uit 1836. De afgelopen jaren hebben we de boerderij vrijwel geheel verbouwd, wat ook wel nodig was, want bij aankoop van de boerderij was er op zijn zachtst gezegd veel achterstallig onderhoud. Wat wel behouden is gebleven, is het oude gebint en de voorgevel met daarachter een deel van het voorhuis. In het dagelijks leven zijn Rob en Sacha als interim managers werkzaam in het bedrijfsleven. Daarnaast zijn we dus veel op de boerderij te vinden en ontvangen wij u graag als gast in ons gastenverblijf. 

De naam Ytsma laat het zich al raden: Rob is geboren en getogen in Leeuwarden en we wonen dus inmiddels 8 jaar in de ZuidWest hoek. Follega is een dorp met zo'n 175 inwoners. Het is een fijne gemeenschap met behulpzame buren en boeren. Een leuke mengeling van boerderijen die nog actief zijn en boerderijen zoals Ytsma State waarin gewoond en gewerkt wordt of echte woonboerderijen. Dit maakt dat oude Friese boerderijen behouden kunnen blijven.

De omgeving is prachtig! In no time bent u in het Gaasterland met leuke plaatsjes als Rijs, Oudemirdum en De Mirnse Klif. Lemmer is heel dichtbij en erg geliefd bij watersportliefhebbers en u kunt zo maar even het strand op lopen en met uw voeten in het IJsselmeer gaan staan. Sneek, Joure en Lemmer zijn heel leuk om te winkelen, maar hebben ook musea en andere bezienswaardigheden. Wij zijn ervan overtuigd dat u tijd te kort komt om al het moois dat Friesland u te bieden heeft te gaan ontdekken! Wij vertellen u er bij uw bezoek graag alles over! Kijk ook verder op deze website voor meer informatie.

©2008 Ytsma consultancy : Straatweg 31 : 8535 WG Follega : T. 0514 - 56 92 92 : E. info@ytsmaconsultancy.nl