Organisatie adviesbureau voor interim management

Kamers

De eigenaren van Bed & Breakfast Ytsma State hebben het voormalige voorhuis omgetoverd tot een comfortabele, gezellige Bed & Breakfast met drie kamers.

Kamer 1 heeft een eigen badkamer met douche, toilet en twee wastafels. De kamer heeft een tweepersoonsbed, een televisie, een bureau en een kledingkast met extra kussens. Koffie en thee kunt u zetten in de algemene ruimte of in onze ontbijtruimte, waar u ook een lekker drankje kunt nutttigen en van het landelijke uitzicht kunt genieten.

Prijs: 80,00 EUR voor twee personen, 75,00 EUR voor 1 persoon.

Kamer 2 heeft twee aparte bedden en een eigen douche. Het privetoilet bevindt zich op de gang. Daarnaast een kast voor uw kleding en een bureau met stoel.

Prijs: 65,00 EUR voor twee personen, 60,00 EUR voor 1 persoon.

Kamer 3 is gesitueerd in de voormalige opkamer: de kamer waar vele boerengezinnen vertoefden. Deze gezellige authentieke kamer bevindt zich aan de voor/zijkant van de boerderij waardoor er veel licht in de kamer valt. De kamer heeft een twee persoonsbed, een televisie, een zitje, een bureau en een wastafel. De privedouche- en toilet bevinden zich op de gang.

Prijs: 72,00 EUR voor twee personen, 67,00 EUR voor 1 persoon.

Het voorhuis heeft een eigen ingang en Ytsma State beschikt over voldoende parkeerplaatsen op eigen terrein. Daarnaast is er eventueel een mogelijkheid om uw fietsen, motoren of oldtimer overdekt te stallen, of op aanvraag fietsen te huren.

 

©2008 Ytsma consultancy : Straatweg 31 : 8535 WG Follega : T. 0514 - 56 92 92 : E. info@ytsmaconsultancy.nl