Organisatie adviesbureau voor interim management

Wordt u vriend van Ytsma State?

In 2016 worden er in Ytsma State twee vakantieappartementen en een vergaderaccommodatie gebouwd. Wilt u de verbouwing volgen? Binnenkort vindt u op deze website onze blog en houden we u graag op de hoogte van de vorderingen.

Als 'Vriend van Ytsma State' kunt u ook investeren in deze verbouwing. U ontvangt dan gegarandeerd na afloop uw inleg plus een aantrekkelijk rendement retour en u kunt daarnaast -afhankelijk van het ingelegde bedrag- gratis gebruik maken van onze B&B kamers of van de nog op te leveren vakantieappartementen.

Wilt u meer weten? Stuur dan een e-mail naar info@ytsma-consultancy.nl en wij sturen u vrijblijvend ons investeringsplan toe.

 

 

  • B&B Ytsma State voor tweede jaar op rij 8.7!
  • Booking.com reikt ieder jaar aan alle accommodaties die een 8.0 of hoger scoren een klanttevredenheid award uit. Wij zijn trots te melden dat wij voor de tweede keer op rij een 8.7 krijgen van onze klanten! Het meest gewaardeerd worden de gastheer en - vrouw (9.2), gratis wifi (9.1) en de hygiene (9.0). Wij danken alle klanten voor hun feedback!  
©2008 Ytsma consultancy : Straatweg 31 : 8535 WG Follega : T. 0514 - 56 92 92 : E. info@ytsmaconsultancy.nl